Problemen met bungalows op vakantieparken

maandag 12 jul - MAX vakantieman Afl. 2 45:25 Min.

De reisadviezen wisselen continu. Jeanine bespreekt de huidige stand van zaken.

Wanneer je het afgelopen jaar een weekend met de familie door wilde brengen op een vakantiepark gooiden de coronaregels roet in het eten omdat je niet met meer dan één huishouden bij elkaar mocht zijn. Annuleren of je geld terugkrijgen bleek bij sommige vakantieparken nog niet zo makkelijk.

Iedere moslim is, als hij of zij daartoe in staat is, verplicht om een keer in zijn leven de Hadj te maken. Let wel op met welk reisbureau je in zee gaat. De Autoriteit Consumenten en Markt (ACM) heeft onderzoek gedaan naar Hadj reisbureaus. Directeur Edwin van Houten van de ACM vertelt waar je op moet letten.

Consumenten die een los vliegticket hebben geboekt bij D-reizen, waarvan de vlucht door corona werd geannuleerd zouden hun geld terugkrijgen via D-reizen. Na het faillissement zijn honderden gedupeerden hun geld kwijt, kunnen zij dit terugkrijgen van de luchtvaartmaatschappij? We praten hierover met advocaat Els Doornhein.

Onze Mystery Guest is onderweg naar Noord-Holland en boekt een huisje aan de kust.

In Groeten uit Holland gaan we weer op zoek naar de magie van een vakantie in eigen land. Quintis is vandaag in Zeeland. En Koen neemt een kijkje op de camping in Voorthuizen.

Reacties

Je kunt op dit moment niet reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!