Reisadvies vanaf vandaag versoepeld

maandag 15 jun - Seizoen 2020 Afl. 2 49:08 Min.

Vanaf vandaag, 15 juni, openen de grenzen. Meer dan ooit is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan nu we weer mogen, omdat de regels in de landen verschillen. Wat kun je als vakantieganger bij de grens tegenkomen en wat zijn de doorreis mogelijkheden? Kun je bijvoorbeeld overnachten of stoppen onderweg? We horen het van Heleen de Geest van de ANWB.

In Groeten uit Holland gaan we langs bij plekken die zich voorbereiden op de vakantie. Vandaag brengen we een bezoek aan de camping van Willem van Egmond. Hij neemt ons mee op een dagje vakantie vieren op de anderhalve meter camping.

Een vakantie die je nooit meer vergeet, een vakantie waar je met plezier de foto’s nog eens van bekijkt. De familie Mahu heeft een paar jaar geleden op Hawaii een wel heel bijzondere ontmoeting…

Ook deze week beantwoorden we weer een kijkersvraag. Dit keer gaat het over reisverzekeringen. Verzekeringsdeskundige Bas Knopperts heeft het antwoord.

En Koen neemt deze week een kijkje in Giethoorn! Want hoe gaat het daar, nu de buitenlandse toeristen wegblijven?

Reacties

Je kunt op dit moment niet reageren.

    Op de hoogte blijven?

    Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!