Reactie van Hotel de Kromme Raake op de bevindingen van de mystery guest

15 juni 2020
2 Min. leestijd

In MAX vakantieman bezoekt de mystery guest elke week een ander hotel. In de uitzending van 15 juni is dat hotel de Kromme Raake. Natuurlijk legt het programma de conclusies van de mystery guest voor aan het hotel.Dit is de reactie van de hoteldirectie:

“Het ‘kleinste hotel ter wereld’ is een nostalgisch hotelletje waar we onze gasten doorgaans een beleving bieden in plaats van slechts een plek om de nacht door te brengen. Daar doet een krakend tegeltje geen afbreuk aan. U beoordeelt het hotel met een onvoldoende op de punten ‘onderhoud en hygiëne’ zonder daarover verder in detail te treden. Ietwat stoffig? Zou kunnen, dat is bijna niet te voorkomen in een oud pand. Het sanitair wordt echter grondig schoongemaakt. Uw mysterie guest leek daarentegen zelf weinig aandacht te schenken aan persoonlijke hygiëne en leek ook geen prijs te stellen op verdere aangeboden service of contact met onze medewerkers. Wij betwisten dan ook de oprechtheid van zijn bevindingen. Dergelijke klachten hadden meteen bij ons gemeld moeten worden bij aankomst, zeker in tijden dat hygiëne de hoofdrol speelt. Uw beoordeling staat gelukkig haaks op de bevindingen van vele andere gasten die deze ludieke accommodatie wel op waarde weten te schatten. Als uw mysterie guest de moeite had genomen de gastenboeken in de lobby door te bladeren had hij dat zelf ook kunnen lezen. Ter illustratie heb ik foto’s van de laatste pagina’s bijgevoegd met de meest recente berichten. “

U ziet MAX vakantieman elke maandag om 20.30 uur op NPO 1.

Foto ter illustratie: Shutterstock

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!