Wil jij tijdens de Olympische Spelen in Parijs naar het TeamNL Huis? Vergeet je dan niet te registreren

03 januari 2024
2 Min. leestijd

Ga jij deze zomer naar Parijs voor de Olympische Spelen? En hoort daar wat jou betreft een bezoek aan het TeamNL Huis bij? Vergeet je dan niet te registreren. NOC*NSF laat weten dat sportfans zich op woensdag 3 januari 2024 vanaf 12.00 uur kosteloos kunnen registeren via de website. 

Registeren voor het TeamNL Huis in Parijs

Tijdens de Olympische Spelen in Parijs is het TeamNL Huis dé plek voor supporters en sporters om samen te komen. Om zeker te zijn van een plek in het huis, kun je je van tevoren registeren op de website van TeamNL.

Deze pre-registratie loopt van 3 tot en met 17 januari. Het is een kosteloze registratie. Dan heb je nog geen ticket. De kaartverkoop start op 22 januari voor de geregistreerden. De openbare verkoop start vanaf 25 januari. Ook voor de Paralympische Spelen zijn er tickets te krijgen. Hiervoor start de verkoop in maart 2024.

Chef de Mission Pieter van den Hoogenband vertelt op de website van NOC*NSF over het belang van deze huizen. “Deze zomer reizen de beste sporters af om namens Nederland de strijd aan te gaan met de rest van de wereld. Dag in dag uit trainen ze om straks in Parijs te mogen pieken. Deze topprestaties moeten we met elkaar eren en vieren. De TeamNL Huizen worden daarvoor natuurlijk dé plek.”

Speciale app

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het Huis doe je via de TeamNL Huis-app. Hierin krijg je informatie over favoriete sporters, wedstrijden en huldigingsmomenten. Je krijgt in de app ook je tickets en kunt er persoonlijke voorkeuren in opgeven en de app geeft praktische informatie over het bezoeken van het TeamNL Huis.

Bron: TeamNL, Telegraaf. Foto: TeamNL Huis/NOC*NSF

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!