Koen op de Kaart: Hengelo

07 augustus 2020
1 Min. leestijd

De helft van alle Nederlanders blijft binnen onze landsgrenzen deze zomer. We willen er wel op uit, maar moeten ook afstand houden. Voor MAX vakantieman verkent verslaggever Koen Bugter deze zomer in elke provincie één maagdelijke vakantiebestemming, om óp de kaart te zetten: waar is het goed toeven, maar niet te druk? Deze keer: Hengelo.

Dit keer reist Koen op zijn fiets af naar Hengelo (Overijssel), het Milaan van Twente. In Hengelo kunnen liefhebbers van Italiaans IJs immers hun hart ophalen en ook voor Italiaanse kleding zit men helemaal goed in deze Oost-Nederlandse gemeente. Bovendien heeft Hengelo ook Iets wat modestad Milaan niet heeft: een strandje op fietsafstand!

Meld uw gemeente of vakantiebestemming aan!

De avonturen van Koen op de Kaart zijn te voglen op de Facebookpagina van MAX vakantieman en hier op MAX Vandaag. Woont u ook in een plaats, dorp of op een plek die meer aandacht verdient? Laat het ons dan weten en wie weet komt Koen langs deze zomer of beschrijven we u plaats op MAX Vandaag.

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

    Op de hoogte blijven?

    Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!