Koen op de Kaart: Drachten

10 juli 2020
1 Min. leestijd

De helft van alle Nederlanders blijft binnen onze landsgrenzen deze zomer. We willen er wel op uit, maar moeten ook afstand houden. Voor MAX vakantieman verkent verslaggever Koen Bugter deze zomer in elke provincie één maagdelijke vakantiebestemming, om óp de kaart te zetten: waar is het goed toeven, maar niet te druk? Deze keer: Drachten. 

Drachten

Goeie middei! Koen is deze week in het winderige, maar waanzinnige Drachten, Friesland. De Elfstedentocht komt hier nooit langs. Dus dachten ze in Drachten, dan schaatsen we toch gewoon op asfalt?! Extra voordeel: u hoeft er in Drachten geen tientallen jaren op te wachten. Koen trekt de stoute skeelers aan en laat zich rondleiden door de lieve bewoners van deze Noordelijke onontdekte vakantieparel. In Onontdekte plekken voor een vakantie in eigen land, gaan we op zoek naar bezienswaardigheden in Hoorn en naar de andere parels in de buurt.

Volg Koen!

De avonturen van Koen op de Kaart zijn te volgen op de Facebookpagina van MAX vakantieman.

Foto: MAX

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!