Bezoek gratis de MAX studio’s op zondag 8 oktober tijdens de Xperience Days van Dutch Media Week

04 oktober 2023
2 Min. leestijd

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 zijn het de Xperience Days van de Dutch Media Week. Op deze dagen kun je van alles beleven op het Mediapark in Hilversum. Op de zondag kun je gratis een keer meekijken bij grote mediaproducties. Ook Omroep MAX geeft op de zondag een kijkje binnen in de studio’s. Daarnaast kun je bekende sterren ontmoeten en bijvoorbeeld een keer de autocue lezen. Wil je weten wat er nog meer te doen is? Lees dan verder.

De Xperience Days

Om de Dutch Media Week af te sluiten zijn op zaterdag en zondag de Xperience Days. 7 oktober staat in het teken van gamen. Je kunt onder andere meedoen aan esports of deelnemen aan een workshop. Hiervoor dien je tickets te kopen. Op 8 oktober zijn de studio’s open en kun je zien wat er allemaal op het Mediapark gebeurt. Dit is gratis, echter moet je hier wel een ticket voor downloaden.

Omroep MAX opent de deuren!

De zondag is volgepland met activiteiten. Kinderen kunnen zich laten schminken, je kunt je eigen MAX Magazine-cover maken en de autocue lezen met Mascha de Rooij. Ook kun je meedoen met Nederland in Beweging. Naast Omroep MAX hebben ook de NOS, EO en Mediamuseum Beeld & Geluid en andere omroepen de deuren van de studio’s op zondag geopend. Zie hier het hele programma.

Bronnen: Omroep MAX, Dutch Media Week. Foto: Omroep MAX.

Op de hoogte blijven van meer leuke (gratis) evenementen?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief van MAX vakantieman en MAX Meldpunt en blijf op de hoogte van het belangrijkste consumentennieuws.

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!