Eenzaam tijdens de kerst? Ontmoet anderen in pretpark Toverland op 25 december 2023

13 december 2023
2 Min. leestijd

Veel mensen hebben tijdens de kerst overvolle agenda’s. Maar voor sommigen geldt dit helemaal niet. Zij voelen zich eenzaam tijdens de kerstperiode omdat er niemand (meer) is om het mee te vieren. Om ook hen een mooi kerstfeest te geven zet pretpark Toverland op maandag 25 december 2023 de deuren open en mag je kosteloos het park bezoeken als je eenzaam bent tijdens kerst.

Voor wie is het?

Wil je er gebruik van maken, dan is vooraf inschrijven verplicht. Om je in te schrijven moet je 18 jaar of ouder zijn. Word je uitgenodigd? Dan is de toegang op 25 december voor jou gratis. De bedoeling is om mensen een mooie dag te geven. Met name degenen die anders de hele dag alleen thuiszitten tijdens kerst.

Wat kan ik verwachten?

Je kunt van 13.00 uur tot 20.00 uur in het park. Daar staat een drankje voor ontvangst klaar. Er is dan een ontmoetingsmoment om elkaar te leren kennen. Later om 18.00 uur is er ook een volledig kerstdiner geregeld.

Hoe werkt het?

Lijkt het je wat? Dan kun je op de website van Toverland inschrijven voor deelname. Let op, dit kan uiterlijk tot en met 17 december. Het pretpark zal je op de hoogte stellen als je bent ingedeeld.

Ben jij niet zo van de pretparken? Je kunt ook andere (gratis) evenementen of kerstmarkten bezoeken om toch een beetje in de plezierige kerstsferen te komen.

Bronnen: Stichting Brabant Maatjes, Toverland. Foto: Shutterstock.

Wil je op de hoogte blijven van het meest recente vakantienieuws?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief van MAX vakantieman en MAX Meldpunt en blijf op de hoogte van het belangrijkste consumentennieuws.

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!