Hotel dicht bij aankomst: dit is het statement van Allinhotels.nl

07 augustus 2023
2 Min. leestijd

De familie Kempkens boekt via het boekingsplatform Allinhotels.nl een 3-daags arrangement bij het Duitse Briedeler Haus. Maar als ze met hun koffer in Duitsland aankomen, is het hotel dicht. Ook de familie Gorissen boekt eenzelfde arrangement bij dit Duitse hotel. Bij toeval komen zij voor vertrek erachter dat het hotel gesloten is. Waarom is niemand op de hoogte gebracht?   

Hotel nooit open geweest

Uit research van de redactie blijkt dat het hotel dit jaar nooit open is geweest. Vanwege een conflict met de eigenaar heeft de pachter, een Nederlander, de deuren van het hotel nooit geopend. De Nederlandse pachter zegt dat hij diverse boekingssites zoals All in hotels op de hoogte heeft gebracht en hen heeft gevraagd de boekingen te annuleren. Maar dat is dus niet gebeurd.

Klanten worden gebeld

De website Allinhotels.nl zegt dat het de taak van de pachter is om de gasten op de hoogte te brengen van de annuleringen. Het management van de website laat ons weten dat zij deze taak hebben overgenomen, uit coulance. Omdat All in hotels de gasten telefonisch op de hoogte willen stellen, is niet iedereen op tijd geïnformeerd. Daarnaast had het boekingsplatform de hoop dat er toch nog een nieuwe pachter gevonden zou worden. Voor de uitzending van MAX vakantieman op maandag 7 augustus, laat het management weten dat alle personen die nog een boeking hadden staan bij het Briedeler Haus inmiddels op de hoogte zijn dat het hotel niet open is. All in hotels geeft het onderstaande statement af.

Reactie Allinhotels.nl – MAX vakantieman 7 augustus 2023 (pdf)

Wil je de hele uitzending van MAX vakantieman van 7 augustus terugkijken? Dat kan hier.

Foto: Shutterstock

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!