Transavia schrapt opnieuw 210 vluchten, dit betekent het voor jou

25 mei 2023
2 Min. leestijd

Luchtvaartmaatschappij Transavia schrapt in totaal 210 vluchten in juli en augustus, dat laat de luchtvaartmaatschappij weten. Het is niet de eerste keer dit jaar, eerder annuleerde de maatschappij al honderden vluchten. Naast de geschrapte vluchten worden er ook vertrektijden gewijzigd.

Te weinig toestellen

Transavia heeft deze zomer te kampen met een tekort aan toestellen. Het is het dochterbedrijf van Air France-KLM tot op heden niet gelukt om vervagende vliegtuigen te regelen. Hierdoor heeft de luchtvaartmaatschappij alweer vluchten moeten schrappen. Wil je weten om welke vluchten het gaat? Op de website van Transavia vind je een overzicht.

Heeft u een pakketreis geboekt? Dan hoor je of je vlucht is geannuleerd van het reisbureau. Zo ook laat Sunweb weten dat al hun vluchten met de luchtvaartmaatschappij in het hoogseizoen ‘gewoon’ vertrekken.

Voor de meeste vluchten vervanging

De luchtvaartmaatschappij heeft voor de meeste vluchten die zijn geschrapt vervanging gevonden. De desbetreffende reizigers zijn hierover bericht. Zo kan het voorkomen dat je met een andere maatschappij vliegt.

Ben je alsnog ontevreden, of is er geen (goede) vervanging geregeld? Meld bij ons je klacht! Misschien kan MAX vakantieman je helpen.

Ga je boeken bij Transavia?

Volgens de vliegmaatschappij zullen dit de laatste annuleringen zijn. Zo kun je nu zonder twijfel een vlucht boeken, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Bronnen: ANP, Transavia. Foto: Shutterstock.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over Transavia?

Lees dan de nieuwsbrief van MAX vakantieman en MAX Meldpunt voor het belangrijkste consumentennieuws.

Reacties

Wil jij iets delen over dit bericht? Maak gemakkelijk jouw account aan of login om te reageren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste vakantienieuws, leuke uitjes en handige reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!